مقالات

نصب ویندوز 11 – آموزش قدم به قدم دانلود و نصب ویندوز 11

ویندوز 11 - نصب و راه اندازی ویندوز 11 - دانلود ویندوز 11

نصب ویندوز 11 – آموزش قدم به قدم دانلود و نصب ویندوز 11

آموزش نصب ویندوز 11 برای افرادی که تازه با کامپیوتر آشنا شده اند امری سخت و شاید نا ممکن باشد . شرکت مایکروسافت بالاخره پس از مدت ها اما و اگر، نسخه ی جدید سیستم عامل خودش یعنی ویندوز 11 را معرفی کرد. با هرجاکالا ( بهرامی مارکت ) همراه باشید تا با یک مقاله خودمونی شما را با ویژگی های ویندوز 11 ، روش دانلود آن و سپس آموزش روش نصب سیستم عامل ویندوز 11 آشنا نماید .

حدودا اواخر ماه پیش بود که که شرکت مایکروسافت آخرین نسخه ویندوز 10 را به نام 21H1 معرفی و عرضه کرد ولی کاربران و طرفداران ویندوز باید خود را کم کم با ویندوز 11 وقف دهند.

 

در آخرین کنفرانس کمپانی مایکروسافت برای برنامه نویسان که در تاریخ ۴ خرداد برگزار شد ، مدیرعامل ماکروسافت،خانم نادلا اعلام کرد که مایکروسافت در حال برنامه‌ ریزی و عملی سازی آن برای یکی از مهم‌ترین و کاربردی ترین به‌روزرسانی‌های ویندوز در دهه گذشته است. همین حرف مدیرعامل مایکروسافت باعث شد تا شایعات و اخبار مربوط به طراحی بزرگ ویندوز برای تعداد 1.3 میلیارد کاربر این سیستم‌ عامل در سال جاری را تأیید کند.

دقیقا در تاریخ ۳ تیر ، کمپانی مایکروسافت در رویداد مجازی که با نام «What’s Next for Windows» از «نسل بعدی ویندوز» با نام ویندوز 11 (Windows 11) به صورت رسمی رونمایی کرد.

همراهان عزیز با این مقاله همراه باشید تا در جریان اخبار و هر آنچه از به‌روزرسانی بزرگ ویندوز از جمله تاریخ عرضه، مشخصات سیستم مورد نیاز و آموزش نصب این ویندوز قرار بگیرید.

ویندوز 11 و ویژگی های آن

پس از افشاسازی فایل نصبی و اولین تصاویر از نسخه‌ آزمایشی از ویندوز 11، بسیاری از کاربران و خبرنگاران حوزه تکنولوژی متوجه شباهت ظاهری این نسخه از ویندور یعنی ویندوز 11 با ویندوز 10X، یا بطور دقیق تر پروژه SunValley شدند.

مایکروسافت در وبلاگ خبری خود پستی منتشر کرد که برای اعلام به‌روزرسانی ماه می ویندوز 10 به این شایعات کمک کرد. در پستی که منتشر شده بود ، شرکت مایکروسافت اعلام کرد که برخی از ویژگی‌های سیستم‌ عامل برچیده شده 10X را به سایر قسمت‌هایی در ویندوز انتقال خواهد داد.سیستم عامل Windows 10X در ابتدا قرار بر این بود که تحت پروژه سان ولی اجرا شود اما ، ظاهر این ویندوز را همانند سیستم‌عامل‌های Mac همچون مک و کروم و آیپد طراحی کند، که به دلیل ویروس کرونا و همه گیری آن عرضه ی این ویندوز به عقب افتاد و سپس کاملا منحل شد.

تغییرات تجربه کاربری در ویندوز ۱۱

این شرکت یعنی مایکروسافت در گذشته به‌طور رسمی به برخی از ویژگی‌های جدید این ویندوز نسل جدید خود اشاره کرده است؛ از جمله این ویژگی ها تجربه ی بهتر در تایپ صوتی، کیبورد لمسی ، بهینه شدن کلیدها، افکت های صدا، رنگ‌های استفاده شده، انیمیشن‌ها و حتی فونت‌ها و آیکون‌های جدید میباشد.

در همین مدت کوتاه، طراحی های زیادی از ویندوز در پروژه sun valley لو رفته و در نسخه insider ویندوز 10 هم تعدادی از کد هایی بود که مربوط به طراحی ظاهری سیستم عامل 11 بود، اما غیرفعال بود.

شرکت مایکروسافت برنامه‌های مخصوص خود را برای تجربه بهتر کاربری در ویندوز در فراخوان های شغلی خود در ماه گذشته تأیید کرد.

همچنین گزارش هایی مبنی بر اینکه مایکروسافت در قسمت تنظیمات ویندوز، مشخصات مربوط به مصرف باتری را نیز اضافه خواهد کرد. این قابلیت سال‌ها است در گوشی‌های هوشمند وجود داشته است و نبود آن در ویندوز حس می‌شد.

قابلیت های شایعه شده و لو رفته دیگری که احتمال دارد از سان ولی به ویندوز 11 اضافه شوند، شامل قابلیت هایی مانند از بین بردن و حذف کردن بیشتر اپلیکیشن‌های از قبل نصب‌شده ، بهبود قابلیت تقسیم و مدیریت پنجره‌ها برای دستگاه نمایش های خارجی است.

احتمالا این تجربیات ظاهری جدید به اندازه تغییرات ویندوز 8 نسبت به ویندوز 7 شگفت انگیز نخواهد بود.

تغییرات فروشگاه مایکروسافت در ویندوز ۱۱

شرکت مایکروسافت در جریان رونمایی از ویندوز جدید خود یعنی ویندوز 11 ، نسخه‌ی جدیدی از استور ویندوز را معرفی کرد و این ویژگی را گام بلندی در تغییرات ویندوز دانست.

هم اکنون هر کمپانی ای قابلیت این را دارد که انواع نرم‌افزار هایی مانند Win32یونیور UWP و PWA در استور و در دسترس کاربران و مصرف کنندگان قرار دهد. در سال های گذشته مایکروسافت آرزوی ایجاد سیستمی مرجع از اپلیکیشن‌های UWP را از بین برد و فروشگاه خود را میزبان انواع برنامه های win32 نیز کرد.

اپلیکیشن های اندرویدی در ویندوز ۱۱

شاید بزرگترین قابلیت ویندوز جدید شرکت مایکروسافت وجود برنامه های اندرویدی در آن است که در این ویندوز جدید به‌راحتی اجرا خواهند شد.

این قابلیت به‌ دلیل متصل شدن فروشگاه امازون با خود استور مایکروسافت اضافه شده است.

با اراده ی مایکروسافت در ایجاد انقلابی جدید در ویندوز ۱۱ و تمامی قسمت های آن، به نظر می‌رسد فروشگاه برنامه ها و برنامه های ویندوزی نیز به عنایت سیاست‌های جدید با شانس بیشتری از سوی برنامه نویسان مواجه شوند.

قابلیت های جدید گیمینگ در ویندوز ۱۱

در رویداد معارفه ویندوز 11،‌ شرکت مایکروسافت از ویژگی های جدید سیستم عامل ویندوز 11 برای کاربران گیمر رونمایی کرد. برای مثال این ویژگی ها می‌توان به ultimate direct x12 و Direct Storage و HDR ذکر کرد.

مایکروسافت در این رویداد به بهتر شدن تجربه گیمینگ برای کاربران ویندوز اشاره کرد و این تجربه لذت بخش در واقع یکی از رکن های اساسی ویندوز 11 به شمار می‌آید که در ماه های پایانی سال جاری ، عرضه شود.

خودکار HDR یکی از اصلی ترین قابلیت‌ های ویندوز 11 برای گیمران است. این ویژگی به گیمرها این قابلیت را می‌دهد تا بازی‌هایی با محدوده دینامیک استاندارد را با قابلیت HDR در صفحه نمایش هایی که از HDR پشتیبانی می‌کنند، اجرا کند.

Direct Storage برای اولین بار در سری کنسول های ایکس باکس S و X برای کمتر کردن زمان انتظار در بازی‌ها معرفی شد. اگر هارد SSD و یا SSD M.2 و بازی هایی با پشتیبانی از ویژگی Direct Storage دارید، کمتر شدن زمان انتظار بازی را به خوبی حس میکنید.

قابلیت DirectX 12 Ultimate نیز جزو دیگر ویژگی هایی است که معرفی شد . این قابلیت از جمله Raytracing 1.1 است. قابلیت DirectX 12‌ ساختن بازی برای کامپیوتر هایی که از منابع کمتری استفاده می‌کنند، راحت تر خواهد کرد.

در نتیجه، تجربه انجام بازی در ویندوز 11 نسبت به ویندوز 10 بهینه و بهتر شده. ویژگی های Direct Storage و DirectX 12 Ultimate زمان لودینگ را کمتر کرده است.

ضمنا این قابلیت ها برای بازی ها و صفحه نمایش هایی که با این ویژگی ها سازگارند قابل انجام است.

حداقل مشخصات مورد نیاز برای نصب ویندوز 11

حداقل مشخصات سخت‌ افزاری برای اجرای ویندوز ۱۱ :

  • پردازنده 64 بیتی 2 هسته ای با فرکانس حداقل 1 گیگاهرتز
  • 4 گیگ رم
  • 64 گیگ حافظه خالی برای ذخیره سازی ویندوز
  • حداقل صفحه نمایش 9 اینچی
  • رزولوشن تصویر 1366 در 768
  • سازگاری با UEFI، Secure Boot و TPM ورژن 2.0
  • سازگاری با دایرکت ایکس ۱۲ و WWWDM 2.x

مهم‌ترین تغییرات مشخصات سخت افزاری در مقایسه با ویندوز 10، ویژگی 64 بیتی در پردازنده‌ است. این یعنی حذف نسخه‌ی 32 بیتی ویندوز است.

مشخصاتی که گفته شد برای تمامی شرکت‌هایی که عزم ارائه‌ی محصولات خود با ویندوز 11 را دارند، اجباری است.

آموزش دانلود و نصب ویندوز ۱۱

آموزش عضویت در ویندوز اینسایدر

مدت کمی است که ساخت اولیه ویندوز 11 در دسترس کاربران ویندوز اینسایدر قرار گرفته؛ اما این کاربران چه فرقی با کاربران معمولی میکنند؟

اعضای ویندوز اینسایدر فرقی با کاربران معمولی نمیکنند . این‌ افراد مبتلا به اعتیاد تکنولوژی هستند که ریسک آزمایش باگ‌ها و اشکالات نسخه اولیه ویندوز 11 را بپذیرند تا قبل از بقیه از این ورژن زیبای ویندوز را آزمایش کنند. اگر شما هم دوست دارید که به کاربران ویندوز اینسایدر بپیوندید ، کافی است یک کامپیوتریا لپ تاپ با آخرین نسخه ویندوز 10 و یک اکانت مایکروسافت داشته باشید.

برای شرکت در Windows Insider مراحل زیر را به ترتیب انجام بدهید:

۱- در گام نخست اطمینان حساب کنید که ویندوز دستگاه شما ویندوز 10 و حساب ویندوزی شما از نوع Administrator است تا قابلیت کنترل کامل سیستم را داشته باشید.

۲- در گام بعدی باید در ‎سایت Windows Insider Program در قسمت Register کلیک و با حساب مایکروسافت خود که همان اون لوک میباشد ثبت‌ نام کنید.

۳- بعد از ثبت‌ نام در سایت، باید در سیستم خود از مسیر Settings > Update & Security > Windows Insider Program به قسمت INSIDER وارد و روی Get Started کلیک کنید.

۴- سپس روی قسمت + کلیک کنید تا اطلاعات اکانت مایکروسافت ای که با آن ثبت نام کرده‌اید، وارد کنید. و بر روی Continue کلیک کنید.

 

۵- در این قسمت شما با سه گزینه روبه‌رو می شوید:

  • Dev Channel که برای برنامه نویسان است و بیشترین تعداد باگ را دارد.
  • Beta Channel که نسخه اولیه بتا و از نسخه برنامه نویسان استوار تر است.
  • Release Preview Channel‌ که مفاوم ترین نسخه ویندوز قبل از عرضه عمومی است.
  • اما فعلا نسخه بیلد عرضه‌‌شده

فقط برای برنامه نویسان موجود است ؛ پس یعنی باید گزینه Dev Channel را انتخاب کنید.

۶- در این مرحله از نصب ویندوز 11 قوانین مربوط به حریم شخصی و شرایط ویندوز را خوانده و سپس بر روی confirm کلیک کنید.

و در آخر روی گزینه Restart Now کلیک کنید.

 

تبریک میگوییم حالا شما عضوی از ویندوز اینسایدر هستید.

نصب نسخه بتا ویندوز 11

پیش از آنکه مراحل نصب ورژن بتا ویندوز 11 را با هم یاد بگیریم، دوباره ذکر می‌کنیم که این نسخه ویندوز کامل نیست و احتمالا پر از باگ و مشکل است. در حقیقت منظور مایکروسافت از پخش این نسخه جستجوی باگ‌های ویندوز 11 به دست کاربران است تا آن‌ها را قبل از عرضه عمومی برطرف کند.

از آنجا که آخرین نسخه ویندوز یعنی ویندوز 11 به‌صورت آپدیت رایگان روی ویندوز 10 عرضه شده و فقط ویژگی DEV روی آخرین نسخه از ویندوز 10 در دسترس عموم است ، ویندوزی که در اختیار دارید باید در گام نخست به آخرین نسخه ویندوز 10 ارتقا یابد.

شما با مراجه به مقاله نحوه بروزرسانی ویندوز – رفع خطای بروزرسانی اقدام به آپدیت ویندوز خود فرمایید.

همچنین یا با در نظر گرفتن این موارد می‌توانید به دانلود و نصب ویندوز 11 به راحتی اقدام کنید:‌

۱- در سیستم خود ، به مسیر Settings > Update & Security > Windows Update بروید.

۲- روی گزینه Check for updates کلیک کنید.

۳- پس از گذشت لحظاتی آپدیتی به نام Windows 11 Insider Preview به‌طور خودکار شروع به دانلود میشود.

 

۴- بعد از تمام شدن دانلود، درخواستی ارسال میشود که دستگاه خود را restart کنید. سپس روی Restart now کلیک کنید.

۵- بعد از کامل شدن مراحل نصب و restart ویندوز، ویندوز شما به نسخه ویندوز 11 تبدیل شده و میتوانید از تجربه کار کردن با آن لذت ببرید.

 

اما به جز این روش ، روش دیگری برای نصب ویندوز در دسترس است.

نصب ویندوز 11 به روش OS

خوشبختانه روش دیگری برای نصب ویندوز 11 در دسترس است که برای یادگیری با ما همراه باشید.

در مرحله نخست باید یک قلش با os ویندوز 11 در اختیار داشته باشید.

در مرحله بعدی بعد از اتصال فلش به دستگاه خود مطمِن شوید
سپس به تنظیمات بوت دستگاه خود رفته و بوت دستکاه خود را روی فلش تنظیم کنید.

1.در گام اول باید زبان خود را انتخاب کنید که پیشنهاد ما ENGLISH است.

 

2. در گام بعدی باید روی گزینه I don’t have a product key کلیک کنید.

 

3.در مرحله ی بعدی باید قوانین را خوانده و آنرا قبول کنید.

 

4. قسمت Custom را کلیک کرده و به مرحله بعدی بروید.

 

5. در صفحه ی بعدی باید طبق حافظه و پارتیشن های مورد نیاز خودتون آن را تقسیم بندی کنید.

 

6. در این مرحله از نصب ویندوز 11 گزینه UNITED STATES را انتخاب و سپس بر روی YES کلیک کرده.

 

7. در این مرحله شما باید یک اسم برای سیستم خود انتخاب کنید.

 

8. بعد از انتخاب اسم شما میتوانید برای سیستمتان رمز تعیین کنید و این مورد در نصب ویندوز 11 دلخواهی هست و ضرورتی برای این کار نیست.

9. در این قسمت شما با توجه به نیاز های خودتان تنظیمات حریم خصوصی فعال یا غیرفعال کنید.

بعد این قسمت سیستم شما شروع به نصب ویندوز میکند و سیستم عامل شما تبدیل به ویندوز 11 شده و میتوانید از آن لذت ببرید.

از اینکه با هرجاکالا ( بهرامی مارکت ) همراه بودید و به این مقاله توجه فرمودید متشکرم.

خوشحال می شم با نظرات خودتون ما را در بهبود هرچه بیشتر مفاله های خودمونی راهنمایی نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید